محصول ضد یخ بتن با افزایش سرعت هیدراسیون و بالابردن گرمازایی، گیرش اولیه را از 12 ساعت به حدود 3 الی 5 ساعت کاهش داده و با تکمیل واکنش آب و سیمان مانع از باقی ماندن آب آزاد در بتن شده و بنابراین مانع از یخ زدن بتن میگردد.
خواص و اثرات ضدیخ بتن
• تسریع پیشرفت واکنش حرارت زائی بتن
• تسریع پیشرفت واکنش هیدراسیون
• تسریع زمان گیرش اولیه
• سازگاری با انواع سیمان های پرتلند
• افزایش مقاومت اولیه و نهایی بتن
• فاقد یون کلر
• ساخت ، حمل و بتن ریزی در هوای سرد و یخبندان
• امکان بتن ریزی در محدوده دمای 15- تا 5+ درجه سانتیگراد