تفاوت های سيستم های قديم وجديدپالایش قیر
1. در فرایند جدید پالایش برای افزایش سرعت پالایش و کاهش هزینه تولید و همچنین قیمت تمام شده محصول نهایی, به جای استفاده از روش سنتی Bach wise از روش continues استفاده می شود.
2. در فرایند جدید برج های ترکیبی امکان استفاده از تمامی خوراک های موجود در بازار چون مازوت، وکیوم باتوم، سلابس و دیگر خوراکها را میسر نموده و واحد های تولیدی توانایی تولید هر گرید قیری را دارا بوده و منحصر به تولید یا مصرف قیر یا خوراک خاصی نیستند.
3. طراحی و نصب سوپاپ های ضد انفجار در پالایش جدید، احتمال خطر انفجار و اتش سوزی را به صفر رسانده است.
4. در فرایند پالایش جدید مشکل تولید بخارات و ترکیبات آروماتیک حاصل از تولید ذغال در اثر حرارت مستقیم در تانکر ها و واکنش آن با اکسیژن و تولید گاز گوگرد و انتشار آن در هوای محیط به کلی برطرف گردیده است.
5. در فرآیند جدید مسئول پخت قیر به غیر از دمای داخلی برج، از پارامترهای دیگر همچون فشار هوای داخل برج و غیره مطلع می باشد.
6. در طراحی های جدید افت دما در ترپ ها کاملاً محاسبه شده، بخارات گازئیلی جداسازی شده و هدر رفت انرژی به حداقل ممکن رسیده است.
7. در فرآیند جدید، به علت وجود سیستم کنترل و توقف دما، دمای برج در حین پالایش بصورت مداوم کنترل می شود.
8. در سیستم جدید پالایش به منظور بالا بردن سطح کیفیت قیر تولیدی از فرآیند سیرکولاسیون در برج پخت قیر استفاده می گردد.
9. فرایند پالايش جدید، دارای سيستم جداكننده مواد سبك توليدي حین پالایش مي باشد.
10. پخت قير با كيفيت بستگي زيادي به حجم هواي تزريقي در داخل برج به نسبت حجم مواد اوليه دارد. لذا در فرایند جدید، كنترل حجم هواي توليدي توسط كمپرسور کاملاً قابل محاسبه می باشد.
توجه: اين سيستم علاوه بر انطباق با الزامات زيست محيطی از نظر اقتصادی و مصرف حامل های انرژی بسيار مقرون به صرفه مي باشد.آدرس: تهران-فلکه سوم تهرانپارس– پلاک547 – طبقه4 – واحد7
تلفکس :77730238 و 77730245 (21-98+)
ساعت پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 الی 17 به جز ایام تعطیل
تنها در ساعات کاری تعیین شده پاسخگوی شما هستیم