شرکت سمپاشي
قبل از سمپاشي:
برچسب آفتكش را مطالعه كنيد.
مطمئن شويد آفتي كه مي خواهيد كنترل كنيد در ليست روي برچسب ذكر شده باشد.
مطمئن شويد گياهي را كه مي خواهيد سمپاشی كنيد نيز در ليست روي برچسب ذكر شده باشد.
آيا نيازي به لوازم حفاظتي خاص وجود دارد؟
وسايل مورد نياز براي سمپاشي چيست؟
آيا آفتكش فوق براي ساير گياهان سمي است. در اين صورت نياز به جمع آوري يا پوشش آنهاست.
در مورد زمان سمپاشي مطمئن شويد.
فقط به ميزان مورد نياز آفتكش خريداري كنيد. در صورت وجود مازاد و نگهداري طولاني مدت از اثر بخشي آن كاسته ميشود.
غذاي حيوانات اهلي يا مخزن ماهيها را قبل از سمپاشي جابجا نموده و يا بپوشانيد.
وجود آفاتي نظير؛ سوسک، پشه يا ساس و … در محيط داخلي منازل و يا رستوران ها باعث بروز مشکلاتي به لحاظ بهداشتي مي شود. اين مکان ها به دليل توليد مواد غذايي بسيار آسيب پذير هستند و آفاتي نظير سوسک ، موش و … مي توانند با هجوم به مواد خوراکي؛ ويروس ها را به انسان منتقل کنند ؛که اين مسئله اعتبار و رزومه محل مورد نظر را شديدا تخريب مي کند.
با توجه به اين مسئله که رعايت استاندارد هاي بهداشتي در منازل و رستوران ها از اهميت بسياري برخوردار است، در نتيجه بايد از ورود آفات ،جوندگان و … به اين محيط ها جلوگيري نمود .
عمليات سمپاشي آخرين روش مبارزه مي باشد که به دليل موثر نبودن اقداماتي نظير بهداشت محيط ، نظافت ، بهسازي و رفع هر گونه منبع آلوده ،ضروري مي باشد. ممکن است محل مورد نظر به دليل داشتن نوزادان سوسري در کپسول ها و تخم ديگر حشرات ، همچنين دور بودن حشرات از محيط احتياج به سمپاشي مجدد داشته باشد.
از بين بردن آفات توسط کارشناسان سمپاشي آسايش ،با هدف حداکثر دقت و حداقل قيمت صورت مي گيرد که مانع آسيب رساندن به انسان ،گياهان و شرايط محيطي مي شود.
در طول سمپاشي:
هميشه در طول سمپاشي شلوار بلند، پيراهن آستين بلند، دستكش، جوراب و كفش بپوشيد. در صورت نياز به لوازم حفاظتي خاص شامل ماسك و كفشهاي غير قابل نفوذ حتماً از آنها استفاده كنيد.
از پوشيدن كفش چرمي خودداري كنيد. چرا كه كفش چرمي به راحتي آفتكش را جذب كرده ولي به سختي شسته ميشود.
مراقب باشيد چشمها، دهان و يا پوست شما به محلول آفتكش آلوده نگردد.
دستهاي خود را قبل از خوردن، آشاميدن، استعمال دخانيات و يا استفاده از توالت كاملا با آب و صابون بشوئيد.
از تنفس غبار آفتكش خودداري كنيد و در صورت سمپاشي در فضاي بسته پنجره ها را باز نگه داريد.
تا قبل از خشك شدن محل سمپاشي و يا خروج كامل غبار حاصل از آفتكش، كودكان و حيوانات اهلي را از محل دور نگه داريد. ضمنا در صورت درج حداقل زمان ورود مجدد به محل سمپاشي بر روي برچسب قوطي آفتكش، آنرا رعايت نمائيد.
در زمان تهيه محلول آفتكش و مخلوط نمودن آن، در جهت موافق باد (يعني بين جهت وزش باد و مخزن تهيه آفتكش بايستيد.
از سمپاشي در محلي كه باعث آلودگي مواد غذايي، لوازم آشپزخانه و يا محل آماده سازي غذا گردد خودداري نموده مگر آنكه اجازه اين كار بر روي برچسب قوطي داده شده باشد.
در صورتي كه محصول نباتي به صورت تازه خوري مصرف ميگردند، قبل از سمپاشي به برچسب قوطي آفتكش جهت كنترل تعداد روزهاي لازم براي فاصله از زمان سمپاشي تا برداشت، دقت كنيد.
از سمپاشي در مناطقي كه امكان تماس با آبهاي سطحي ، منابع آب و زمين بدون پوشش را دارد خودداري نموده مگر آنكه بر روي برچسب قوطي آفتكش به طور اختصاصي مجاز اعلام شده باشد.
توصيه هاي روي برچسب قوطي را براي روشهاي سمپاشي رعايت كنيد. در صورت عملي بودن به صورت نقطه اي و لكه اي سمپاشي گردد نه بطور يكنواخت و در تمامي سطوح. در صورتيكه سمپاشي در درزها و شكافها توصيه شده به صورت نوار باريكي سمپاشي گردد.
هرگز آفتكش ها را بيش از غلظت توصيه شده بر روي برچسب قوطي آن بكار نبريد.
بعد از سمپاشي:
دستهاي خود را سريعا پس از سمپاشي با آب تميز و صابون بشوئيد. و در كوتاه ترين زمان ممكن دوش بگيريد.
تمامي پوشاكي را كه در زمان تهيه محلول آفتكش و سمپاشي استفاده نموده ايد، سريعا با استفاده از مواد شوينده قوي شسته و در آفتاب خشك كنيد.
وسائل اندازه گيري آفتكش ها را بطور مجزا از ساير لوازم بخصوص لوازم آشپزخانه، نگهداري كنيد.
آفتكش ها را تنها در ظروف اصلي خود نگهداري و آنها را از مواد غذائي، غذاي حيوانات، بذر و كود دور و در كشوهاي قفل دار نگهداري كنيد.
ظروف خالي آفتكش ها را بر اساس توصيه روي برچسب و توصيه هاي مقامات مسئول محلي امهاء كنيد.