فروش آگار آگار جهت مصرف در صنعت غذا
آگار
عصاره خشک جلبک های قرمز است .
آگار
پودر سفید خاکستری رنگ ، بی بو و بی مزه است .
موارد مصرف آگار
ژل کننده قوی در تولید ژله ، مربا ،انواع دسرها و قوام دهنده سوپ ها می باشد .
به عنوان جایگزین ژلاتین حیوانی
آگار آگار
به عنوان بافت دهنده در پاستیل ، ژله ، پنیر ، بستنی ، ماست .
آگارآگار
به عنوان شفاف کننده در آبجو سازی
در دندان پزشکی به منظور قالب گیری استفاده می شود .
ژل کننده آگار آگار قابل ارائه توسط شرکت پاسارگاد نوین می باشد .
طریقه مصرف آگار آگار :
با کارشناسان شرکت پاسارگاد نوین تماس بگیرید .
آدرس دفتر مرکزی:
تهران_ میدان امام خمینی_ خیابان ناصرخسرو_ کوچه خدابنده لو_ پلاک 53_ پاسارگاد نوین
تلفن:
02133993725
02133993726
02133982748
فکس:
02133982770
ایمیل: Pasargad.Novin.Co@Gmail.com
مدیریت: مهندس گیلاردیان