لوبیا سیاه دارای مقادیر بالای پروتئین گیاهی است که مصرف آن می تواند جایگزین مناسبی برای پروتئین های حیوانی باشد، مصرف پروتئین سبب افزایش حجم عضلات شده و کلسیم موجود در این دانه نیز سبب استخوان سازی می گردد.
فیبر موجود در این لوبیا سبب کارکرد سیستم گوارش و جلوگیری از بیماری های این دستگاه می گردد، ضمنا مصرف لوبیا سیاه بر خلاف سایر بنشن ها ایجاد نفخ نمی گردد.
فیبر، پتاسیم، فولات، ویتامین B۶، مواد آنتی اکسیدان بالا و عدم وجود کلسترول در لوبیای سیاه، این گیاه را تبدیل به ماده ی غذایی مفید برای بیماران قلبی کرده است. فیبر موجود در لوبیای سیاه می تواند کلسترول خون را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کم کند.
لوبیای سیاه یک غذای بسیار خوب برای زنان باردار محسوب می شود، زیرا سرشار از اسید فولیک و برای رشد جنین در شکم مادر لازم است. دریافت مقدار کافی از این ماده ی مغذی مهم، بهترین راه پیشگیری از بروز نقص در کانال عصبی (NTD) است که می تواند پیامدهای جدی برای جنین به همراه داشته باشد. به دلیل این که لوبیا فیبر بالایی دارد، می تواند به کاهش مشکل یبوست که اغلب زنان باردار به خاطر تغییرات فیزیکی و هورمونی با آن مواجهند، کمک کند.
از دیگر مزایای استفاده لوبیا سیاه می توان به درمان کم خونی و فقر آهن، پیشگیری از بروز سرطان و درمان دیابت اشاره نمود.
شما هم می توانید نسبت به خرید این محصول ارزشمند با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت اقدام نمایید.