اهمیت استفاده از اسید هیومیک:
علاوه بر مواد غذایی ماکرو و میکروی کلات شده قابل جذب حاوی بیش از 60-80درصد ماده آلی فرآوری شده میباشد
.هیومیک مواد غذایی را کلات کرده و مانع از دست رفتن آن به روشهای تثبیت ،تصعید و آبشویی می شود
جلوگیری از ورود تخم و لارو حشرات بیماریزا وعلفهای هرز به باغات و مزارع-2
3-آزاد سازی مواد غذایی در خاک و در نتیجه کاهش مصرف کودهای شیمیایی
4-باعث حفظ رطوبت در خاک و افزایش مقاومت گیاه نسبت به کم آبی می شود
الف)با بهبود ساختمان خاک میزان نفوذ و قدرت نگهداری آب در خاک هم افزایش می یابد
ب )مولکولهای هیومیک اسید با مولکولهای آب تشکیل پیوند هیدروژنی داده و قادرند حجم نسبتاً زیادی آب را در خود ذخیره نمایند تا ۷ برابر حجم خود.
5- باعث بهبود ساختمان خاک می گردد
6- بهبود ریشه زایی
الف)افزایش رشد ریشه در نتیجه اصلاح ساختار فیزیکی خاک
ب ) افزایش نفوذپذیری دیواره سلوهای ریشه نسبت به مواد غذایی
ج )تولید بیشتر اسید های نوکلئیک و اسیدهای آمینه در کل گیاه و بخصوص ریشه ها و افزایش تقسیم سلولی
7- جذب شوری خاک
الف)آبشویی بهتر خاک با بهبود ساختمان خاک
ب) تبادل یونهای سدیم با کلسیم و وارد شدن یون سدیم به فاز محلول و سپس آبشویی
8- جلوگیری از سرمازدگی
الف) افزایش فعالیت میکروارگانیسمهای خاک در اطراف ریشه و گرم شدن خاک
ب) بدلیل حفظ رطوبت بیشتر ،خاک گرمترمی ماند
ج) هیومیک اسید رنگ خاک را تیره کرده در نتیجه انرژی خورشیدی بیشتری به خاک جذب می شود
د) افزایش غلظت شیره سلولی
9- افزایش رشد میکروارگانیسمهای خاک و کمک به بهبود حاصلخیزی خاک
الف)افزایش رشد میکروارگانیسمها دراثر بهبود ساختارخاک
ب ) تغذیه میکروارگانیسمها از ماده آلی هیومیک اسید
10- کاهش مصرف سموم کشاورزی از طریق افزایش مقاومت گیاه نسبت به آفات و بیماریها
الف) افزایش میکروارگانیسمهای خاک و در نتیجه افزایش ترشحات انتی بیوتیکی آنها
ب) افزایش حجم ریشه سپس بهبود جذب عناصر و در نهایت بالا رفتن مقاومت درونی گیاه در برابر بیماریها
11- باعث افزایش رشد رویشی گیاه و افزایش عملکرد محصول
12- سازگاری با محیط زیست
مزرعه سبز نیاک تولید کننده کود های آلی و ارگانیک
وارد کننده کودهیومیک اسید ارگانیک پودری
02155961055
02155961421