دستگاه دوغ ساز صنعتی یکی از تجهیزات رستوران ، سفره خانه ، چلوکبابی ، کترینگ جهت تولید دوغ مورد استفاده قرار میگیرد.
دوغ ساز آبشاری از مخزن ۵۰ لیتری با ورق استیل ۳۰۴ به ضخامت ۰/۵ میل و با رویه استیل ۳۰۴ به ضخامت ۰/۷ تولید می شود.
یک از ویژگی های دستگاه برای تولید حجم زیاد دوغ در رستوران ،سفره خانه یا خط تولید ،ظرفیت مخزن اهمیت دارد.
علاوه بر این سیستم خنک کننده و گردش مایعات برای حفظ دماو کیفیت دوغ بسیار مفید است.
همچنین امکان تولید دوغ با کف یا حباب برای نمایش جلوه مشتری و قابلیت مخلو کردن را دارد.
بنابراین استفاده خیلی آسانی را با وجود تجهیزاتی مثل شیر تخلیه ، چرخ برای جابه جایی ،قابل شستشو بودن امکان پذیر می سازد.
همچنین بدنه و قطعات مقاوم و بهداشتی که از استیل ضد زنگ استفاده شود تا دوام بالاتر و نظافت آسن تری داشته باشد.
نحوه کار دستگاه دوغ ساز صنعتی : کاربر ماست و آب را داخل مخزن ریخته و دستگاه را روشن میکند.
بعد از حدود ۱۰ دقیقه دوغ کف دار بدون مواد افزودنی به شما تحویل میدهد.