آیا اسید استیک خوراکی است؟
این یک سوال بسیار مهم است که پاسخ آن به غلظت ماده بستگی دارد. بله، اسید استیک در شکل بسیار رقیق آن یعنی سرکه (معمولا زیر ۱۰ درصد) کاملا خوراکی و بخشی از رژیم غذایی انسان برای قرنها بوده است. اما این موضوع به هیچ وجه به معنای خوراکی بودن گریدهای صنعتی آن نیست. اسید استیک غلیظ (گلاسیال) مادهای بسیار خورنده و سمی است و بلعیدن آن میتواند آسیبهای شدید و جبرانناپذیری به دستگاه گوارش وارد کند. بنابراین، همیشه باید بین فرم خوراکی (سرکه) و فرم صنعتی آن تمایز قائل شد.