کاربردهای گلایسین در صنایع غذایی
گلایسین از جمله اسیدهای آمینه ای است که در بسیاری از صنایع اعم از کشاورزی، دارویی، غذایی و… مورد استفاده است. گاهی به عنوان طعم دهنده گاهی نگهدارنده. در تولیدات لبنی و غلات مثل آرد سید و نودل یا حتی مارگارین و پنیر خامه ای نیز نقش تثبیت کننده دارد. کاربرد گلایسین به عنوان اسید آمینه پرکاربرد در صنایع غذایی می تواند به اشکال زیر باشد.
طعم دهنده مواد غذایی
گلایسین به عنوان یکی از طعم دهنده های شیرین در صنایع غذایی استفاده زیادی دارد. همچنین می توان از آن به عنوان چاشنی برای غذاهای دریایی نیز استفاده کرد.
گلایسین علاوه بر خاصیت طعم دهندگی کیفیت و حفظ طعم غذا را نیز بر عهده دارد. از همین غالبا در ترکیب با سدیم ۵-ریبونوکلئوتید و مونو سدیم ال گلوتامات استفاده می شود.
خاصیت نگهدارندگی
همانطور که می دانید استفاده از نگهدارنده های غذایی یکی از مهمترین ترکیباتی است که در صنایع غذایی برای افزایش زمان نگهداری غذا استفاده می شود. گلایسین در کنار مواد نگهدارنده یا به تنهایی می تواند تمام خاصیت مواد غذایی را تا زمان انقضا آن حفظ کند.
در نظر داشته باشید که این ترکیبات نگهدارنده بنا است علاوه بر کیفیت، طعم غذا را نیز حفظ کنند. در صورتی که ماده غذایی صنعتی فاقد این موارد باشد نمی توان به سلامت آن اعتماد کرد.