برای اندازهگیری، ثبت و مستنند سازی دما در مراحل تهیه و تولید مواد غذایی میتوانید از ثبت کننده و دیتالاگر دما مخصوص مواد غذایی تستو TESTO HACCP 191-T3 استفاده کنید. محدوده اندازهگیری دما: از 50- تا 140 درجه سانتیگراد _ دقت اندازهگیری: ±0.1 °C_ رزولوشن اندازهگیری: 0.01 °C _ زمان پاسخ دهی: t₉₀ = 6 s _ ابعاد دیتالاگر: 20 x 63 میلی متر _ جنس بدنه: آلیاژی ضد زنگ و پلاستیک مقاوم در برابر دما و فشار
نماینده انحصاری تستو TESTO در ایران
تخفیف حداکثری روی تمام محصولات
تعمیرات و کالیبراسیون تمام تجهیزات
.
حتما جهت خرید با کارشناسان تماس بگیرید و ازین فرصت محدود بهره مند شوید.
02133992447
02133311427
02177335772
09129305772