پایش منظم و مستندسازی دما و فشار در فرایندهای محافظت حرارتی برای حفظ کیفیت و ایمنی غذاها بسیار ضروری است. برای این کار میتوان از سیستم داده بردار HACCP testo 191 استفاده کرد. برای سنجش ایمنی مواد غذایی به فناوری قابل اطمینان با بالاترین سطح دقت، یکپارچگی بیعیب و نقص فرایندها و بازده بالا در جریان کاری روزمره نیاز است. برای اندازهگیری، ثبت و مستند سازی دما در مراحل تهیه و تولید مواد غذایی میتوانید از دیتالاگر و ثبت کننده دما مخصوص مواد غذایی تستو TESTO HACCP 191-T2 استفاده کنید.
نماینده انحصاری تستو TESTO در ایران
تخفیف حداکثری روی تمام محصولات
تعمیرات و کالیبراسیون تمام تجهیزات
.
حتما جهت خرید با کارشناسان تماس بگیرید و ازین فرصت محدود بهره مند شوید.
02133992447
02133311427
02177335772
09129305772