pH آب آشامیدنی یک پارامتر اساسی است که همواره باید تحت کنترل باقی بماند. اگر میزان pH کم و یا آب دارای خواص اسیدی باشد، این آب باعث ایجاد پوسیدگی در شبکه توزیع و لولهکشی آب منازل خواهد شد. اگر آب دارای پی اچ بالا یا دارای خواص قلیایی باشد، موجب کاهش اثر مواد ضد عفونیکننده موجود در آب خواهد شد. از طرف دیگر میزان پی اچ بر ویژگیهای آب از قبیل طعم، بو، شفافیت و… تاثیرگذار خواهد بود. در ایالت متحده آمریکا میزان pH آب بر اساس روش EPA برابر ۱۵۰٫۱ تعیین شده است.
نماینده انحصاری هانا HANNA در ایران
تخفیف حداکثری روی تمام محصولات
تعمیرات و کالیبراسیون تمام تجهیزات
.
حتما جهت خرید با کارشناسان تماس بگیرید و ازین فرصت محدود بهره مند شوید.
02133992447
02133311427
02177335772
09129305772