یکی از مهمترین تجهیزات ترافیکی استفاده از چراغ چشمک زن می باشد. که با رنگ های خود اولویت حرکت اتومبیل ها را مشخص کرده و از هرج و مرج و ترافیک تا حد بالایی جلوگیری میکند.
معمولا سر چهار راهها و معابر شهری ، مراکز مهم و…. از چراغ راهنمایی جهت کنترل و هدایت ترافیک از چراغ راهنمایی استفاده می شود. چراغ راهنمایی دو خانه ال ای دی خورشیدی برق لازم برای روشن کردن چراغ ها را از انرژی خورشیدی تهیه میکند. بدین صورت که صفحه خورشیدی قرار داده شده در بالای چراغ چشمک زن خورشیدی انرژی لازم برای روشن کردن ال ای دی ها را از نور خورشید گرفته و آن به باطری هایی که در مدار چراغ خورشیدی قرار داده شده است ، میگذارد. باطری موجود در چراغ راهنمایی ال ای دی سولار برق لازم برای روشن کردن ال ای دی ها را در اختیار آنها قرار می دهد.
مدت زمان شارژ لازم برای چراغ راهنمایی دو خانه ال ای دی خورشیدی 12 ساعت در مقابل نور مستقیم خورشید می باشد و در هوای ابری 20 ساعت می باشد و با این شارژ تا 7 روز در تاریکی مطلق و 14 شبانه روز در هوای ابری می تواند به کار خود بدون شارژ مجدد ادامه دهد.
با توجه به اینکه در هر خانه چراغ راهنمایی ال ای دی خورشیدی 120 عدد لامپ ال ای دی قرار دارد به راحتی نور لازم جهت دیده شدن را تامین کرده و از فاصله دور قابل رویت می باشد.
جنس بدنه چراغ راهنمایی ال ای دی سولار از پلی کربنات بوده که در مقابل تابش مستقیم نور خورشید مقاوم بوده و به راحتی پوسیده نمی شود و رنگ خود را از دست نمیدهد.
تابش نور چراغ راهنمایی ال ای دی خورشیدی به گونه ایست که از فاصله بسیار دور دیده شده و رانندگان و افراد را از رعایت احتیاط در آن منطقه مطلع میکند.
باید توجه داشت که چراغ راهنمایی دو خانه ال ای دی نسبت به هزینه از سایر چراغ های راهنمایی لامپی هزینه بیشتری را شامل می شود ولی با توجه به اینکه از برق شهری استفاده نکرده و مستقیم از نور خورشید منبع تغذیه خود را شارژ میکند در دراز مدت باعث جبران هزینه های انجام شده می گردد.
معمولا برای کنترل ترافیک ، مراکز مهم ، محل عبور عابر پیاده و جاهایی که دسترسی به جریان برق با مشکل مواجه است، از چراغ چشمک زن ال ای دی خورشیدی استفاده می شود.