فرایند پلت کردن به این صورت است که مواد غذایی پودری پس از ورود به دستگاه، تحت نیروی فشاری قرار میگیرند. این فشار توسط رولر ها ایجاد میشود که مواد را به داخل سوراخ های دای فشار میدهند. در این مرحله، به دلیل اصطکاک و فشردگی، دمای مواد نیز افزایش مییابد. این تغییرات موجب بهبود کیفیت تغذیهای خوراک و افزایش قابلیت هضم آن برای دام و طیور میشود.
پس از عبور مواد از سوراخ های دای، پلت های تولید شده توسط تیغه های برش به طول های مناسب بریده میشوند.
یک صفحه فولادی دایره ای شکل که درون آن سوراخهای متعددی با اندازه ها و اشکال مختلف تعبیه شده است. اندازه سوراخ های دای تعیین کننده قطر پلت های تولیدی است. دای به صورت ثابت یا چرخشی در دستگاه نصب میشود. از نظر مکانیکی، فرایند پلت کردن شامل عبور خوراک مش از سوراخ های یک صفحه یا حلقه فلزی به نام دای است.
برای خرید این دستگاه با شماره درج شده تماس بگیرید
ارسال به سراسر کشور