چرخ گوشت صنعتی
چرخ گوشت تسمه ای و گیربکسی
در قصابی ها و آشپرخانه های صنعتی به منظور چرخ کردن گوشت از دستگاه چرخ گوشت استفاده می شود.
چرخ گوشت در دو مدل گیربکسی و تسمه ای تولید می شود .
هر مدل از چرخ گوشت برای استفاده در مکان خاصی می باشد.
چرخ گوشت گیربکسی در سایز مختلفی مثل نمره 12-22-32-42 و 52 تولید می شود.
از چرخ گوشت های گیربکسی برای استفاده در قصابی ها و شرکت های فرآورده های گوشتی استفاده می شود.
همچنین مدل گیربکسی به صورت رومیزی و مبله طراحی می شود.
در مدل چرخ گوشت تسمه ای ظرفیت 32 و 42 و همچنین 32 به 42 طراحی می شود.
چرخ گوشت تسمه ای به صورت ایستاده بوده و برای آشپزخانه های صنعتی رستوران ، تالار و کبابی و همچنین برای چرخ کردن مواد اولیه فلافل در فست فود ها مورد استفاده قرار میگیرد.
متریال تولیدی دستگاه ها به دو صورت تمام استیل و نیمه استیل طراحی می شود.
در مدل نیمه استیل گلویی, روده و طوقه از چنس چدن و بدنه استیل می باشد. اما در در مدل تمام استیل کاملا از آلیاژ ضد زنگ استفاده شده است.
هر مدل از دستگاه ها برای کار بخصوصی طراحی شده است و به جز چرخ کردن گوشت برای موارد دیگر هم استفاده می شود.