.روند خط تولید سویا :ابتدا آرد سویا داخل میکسر به همراه افزودنی های آن مخلوط گردیده و سپس به وسیله کانوایر ماردون (screw conveyor) درون فیدر اکسترودر و از آن به اکسترودر منتقل می شود.داخل اکسترودر با تو جه به میزان فشار و دما که توسط اپراتور دستگاه تعیین می گردد این محصول بافت دار می شود و بافت سویا تقریبا بافتی شبیه به گوشت قرمز پیدا می کند سپس به شکل دلخواه از اکسترودر خارج شده و توسط کانوایر هوایی (Air conveyor) به دلخواه خشک کن (Dryer) انتقال می یابد. پس از مرحله خشک شدن به روی میز سرد کن رفته و محصول آماده بسته بندی می شود.
پروتیین گوشت سویا TVP از تکه های سویا یا از آرد سویا بدون چربی حاصل می شود که منبع عالی پروتیین گیاهی بدون چربی است. این محصول در غذا ها به عنوان جایگزین گوشت در همبرگر های گیاهی، سوپ و انواع خورشت عالی است. می توان آن را در دمای بالا با طعم مختلف جوشانده یا به عنوان جایگزین مناسب گوشت به انواع غذاها اضافه کرد که با فرمولاسیون تخصص شرکت ما به همان شکل گوشت خواهد بود.
بدنه همه دستگاه ها تماما استیل ضد زنگ، موتورها WEG یا زیمنس، قطعات الکتریکی ABB ،اشنایدر یا دلیکسی،PLC و صفحه لمسی زیمنس، بلبرینگ NSK ژاپن،PLC کنترل کننده و صفحه لمسی زیمنس آلمان
فوداتیس یکی از بزرگترین و حرفه ای ترین تامین کنندگان خط تولید سویا در ایران است. هدف ما کمک به شما در تولید سریع تر محصول بدون کاهش کیفیت است.