اجاق کته پز
اجاق تک پرسی پایه دار و گرمخانه دار
گاز کته پز یا فر پخت کته را می توان به صورت پایه دار و یا گرمخانه دار و فردار تولید کرد.
گاز کته پز پایه دار
کته پز پایه دار جزء تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای رستوران و کبابی ها مورد استفاده قرار میگیرد.
کته پز از رویه استیل با ورق ۳۰۴ ضد زنگ و ۴۳۰ و با پایه های پروفیل ۴۰*۴۰ استیل یا آهنی تولید می شود.
اجاق گاز ردیفی یا اجاق گاز تک پرسی به صورت دو ردیفه یا یک ردیفه با شعله های ۱۰ سانت و با چدن روی شعله ۲۰ سانت طراحی می شود.
همچنین در زیر شعله ها یک سینی آبریز طراحی می شود تا در صورت سر ریز شدن غذا داخل سینی ریخته شود.
بنابراین کته پز ستورانی جهت پخت برنج در ظرف های تک نفره به صورت کته مورد استفاده قرار میگیرد.
در ارتفاع ۱۰ سانتی از زمین در کته پز یک طبقه با پروفیل استیل یا با ورق استیل یک طبقه طراحی می شود.
کته پز تک پرسی گرمخانه دار
در قسمت پایین اجاق کته پز تک پرسی ، گرمخانه تعبیه می شود تا بتوان غذا ها را داخل آن گرم نگه داشت.
همچنین کته پز رستورانی کته پز صنعتی را می توان براساس سفارش مشتری در ابعاد و اندازه های مختلف تولید کرد.
کته پز تک پرسی فردار
کته پز فردار دارای یک فر در قسمت زیر اجاق قرار میگیرد و جهت تهیه و پخت ته چین و همچنین پیتزا مورد استفاده فرار میگیرد.