دستگاه کاندیشنر/ پلت زن
این دستگاه دارای رنگ کوره ای اصل مقاوم در برابر رطوبت
درجه ژلاتینه شدن نشاسته تحت عمل هیدروترمال توسط دستگاه کاندیشنر به طور قابل توجهی افزایش مییابد و به صورت همزمان دناتوره شدن پروتئین در مواد را ارتقا میدهد. پروتئین دناتوره شده به راحتی هیدرولیز میشود و راندمان هضم خوراک پلت شده را بالا میبرد.
فرایند پلت کردن به فرایند تبدیل توده ای از مواد با ذرات بسیار ریز به ذرات بزرگتر با وارد آوردن فشار های مکانیکی در دماهای بالا میگویند. به همین سبب به این دستگاه پرس پلت میگویند، چرا که با وارد آوردن فشار های بالا مواد خوراکی پخته شده را به پلت تبدیل میکند. پلت ها از نظر شکل و ساختار می توانند بسیار متنوع باشند،
جهت کسب اطاعات بیشتر تماس بگیرید
ارسال به تمام نقاط کشور