چربی گیر رستوران یکی از انواع چربی گیر و از جمله تجهیزات تصفیه فاضلاب است. با استفاده از آن می توان، چربی های رستوران و آشپزخانه را به دام انداخت و از جریان آب و فاضلاب حذف نمود. جنس بدنه چربی گیر های آشپزخانه می تواند پلی اتیلنی، فلزی و فایبرگلاس باشد. به علت خواص عالی پلی اتیلن و فایبرگلاس، این دو نوع چربی گیر رستوران بسیار پرکاربردتر از نوع فلزی آن هست. شرکت آب سازه به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات پلی اتیلن و مخازن فایبرگلاس، سازنده انواع چربی گیر پلی اتیلن و فایبر گلاس می باشد.
چربی گیر رستوران، آشپزخانه ها و …
فاضلاب و پساب موجود در آشپزخانهها، سالن های پذیرایی، فست فودها، رستوران ها و … دارای میزان بسیار زیادی از چربی و روغن می باشد که به سختی تجزیه و غیر قابل حل شدن میباشند. از این رو این چربی ها می بایست به نحوی از فاضلاب جدا شده و در محلی انباشت گردند. از چربی گیر رستوران به صورت زیر سینکی و سپتیک می توان برای جداسازی چربی و روغن از جریان فاضلاب آشپزخانه ها و رستوران ها استفاده نمود.
اهمیت استفاده از چربی گیر رستوران
چربی و روغن و گریس یکی از مهمترین آلاینده ها در انواع پساب ها هستند. وظیفه اصلی چربی گیر رستوران جمع کردن چربی و روغن از پساب های رستوران می باشد. وجود چربي در فاضلاب سبب گرفتگي لوله هاي فاضلاب و نيز پر شدن چاه بعلت گرفتگي ديواره چاه مي شود. بنابراين حذف آن به مراتب هزينه هاي کمتري نسبت به باز کردن لوله ها و يا کندن چاه مجدد دارد.
چربی گیر رستوران می تواند با اختلاف چگالی بین روغن و آب، روغن و ذرات مشابه را از آب حذف کند. جداکننده روغن یا چربی گیر، آب را فیلتر کرده و روغن های موجود در آن را در یک مخزن کوچک جمع می کند تا به راحتی نگهداری شود. مخزن انباشت چربی میبایست به صورت مرتب بررسی شود، و چربی ها تخلیه گردد.
کاربرد چربی گیر رستوران
فاضلاب هایی مانند فاضلاب های خروجی آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، قالیشویی، کارواش، و تعمیرگاه های مرکزی و … دارای چنین آلاینده هایی هستند. چربی گیر در ابتدای لولههای خروجی از مراکز تولید فاضلاب چرب نصب می شود. دستگاه چربی گیر با خنک نمودن و کاهش سرعت چربی باعث به تله افتادن چربی ها شده و فرآیند تصفیه فاضلاب صورت می گیرد.
چربی گیر آشپزخانه صنعتی
گریس تراپ غذا خوری ها
چربیگیر فست فود
تالارها
شیرینی پزی ها
فودکورت ها
غذاهای آماده
گریس ترپ قصابی ها