جهان اکنون به این نتیجه رسیده است که دستیابی به امنیت غذایی پایدار با رهیافتهای تولیدمحوری و سودای تولید هر چه بیشتر موجب نابودی منابع و سامانههای کشاورزی میشود. بنابراین باید با نگرشی بیشتر بر محور کشاورزی پایدار و بهرهوری ، ضمن تولید غذای کافی و سالم، زمینههای حفظ منابع و سلامت محیط را نیز فراهم آورد. به باور بسیاری از متخصصان و سیاستگذاران، کاهش پسماند های کشاورزی از جمله سموم و مواد شیمیایی راه مناسبی برای تامین امنیت غذایی پایدار در آینده و رهیافتی برد- برد است که با ایجاد همافزاییها موجب افزایش تولید غذا و بهبود امنیت غذا و تغذیه و همزمان حفظ خدمات بوم نظامی و تنوع زیستی میشود که اجزای ضروری تولید پایدار کشاورزی هستند. یکی از روشهای حذف این آلایندههای شیمیایی استفاده انرژی سالم و پاک پرتودهی میباشد.
گروه تجاری جهانی عیاران با همکاری شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو آروان پرتو با برند تکاپ را ارائه مینماید. از جمله دلایل پرتو دهی مواد غذایی کشاورزی: وابستگی کمتر به یخچال و صرفه جویی در مصرف انرژی، جلوگیری از دور ریختن و هدر رفتن مواد غذایی، عدم استفاده از نگهدارنده شیمیایی، کنترل و جلوگیری از زاد ولد کردن حشرات در گندم ، جو ، برنج و...، جلوگیری از جوانه زدن پیاز و سیب زمینی در انبار ها میباشد.