ماده پر مصرف سدیم ساخارین یکی از شیرین کننده هایی می باشد که کاربرد زیادی در صنایع غذایی و داروسازی می باشد شکل ظاهری ماده ساخارین به صورت کریستال یا پودری سفید رنگ می باشد. کاربرد سدیم ساخارین در تولید مواد غذایی مانند انواع ژله، پاستیل، نوشیدنی، مربا، نوشابه، آدامس و… استفاده می شود. فواید و یا عوارض سدیم ساخارین و دیابت جای بررسی دارد. ازطرفی این ماده شیرین کننده ای فاقد کالری و مناسب برای دیابت است. و از طرفی موجب کاهش حساسیت به انسولین و افزایش خطر دیابت خواهد شد. بنابراین در مصرف سدیم ساخارین باید دقت نمود.
یکی دیگر از مزایای سدیم ساخارین می توان استفاده آن در خمیر دندان اشاره کرد ماده سدیم ساخارین موجب پوشش طعم ترکیبات موجود در خمیردندان می گردد. یکی دیگر کاربرد های سدیم ساخارین در صنایع داروسازی ، استفاده در دها شویه ها می باشد. دهان شویه ها طعمی تلخ و تند به همراه دارند. برای پوشاندن این طعم تلخ تولید کنندگان ترجیح می دهند از شیرین کننده ای مصنوعی همچون ساخارین بهره بگیرند. استفاده از دهان شویه هایی که حاوی مواد طعم دهنده و شیرین مانند ساخارین هستند، طعم تلخ دهان به هنگام صبح را نیز از بین خواهد برد.
استفاده سدیم ساخارین
پایدار کننده و نگهدارنده مواد غذایی
تهیه و تولید نان
تولید شیرینی جات
تولید نوشیدنی های رژیمی
تهیه و ساخت نوشابه های رژیمی
تولید انواع مربا و بستنی و…
کاربرد در صنایع دارویی
سدیم ساخارین دارویی
فروشگاه اریا شیمی می تواند ساخارین با کفیت و ساخارین ارزان را به شما عزیزان ارائه نماید همچنین این مجموعه می تواند در خرید سدیم ساخارین ویا فروش سدیم ساخارین بسیار کمک کند شما می توانید به منظور دریافت مشاوره رایگان و یا دریافت انالیز ساخارین با ما تماس حاصل فرمایید.
02133902209
09190764376
09197529076