پوست کن گردو بادام و فندوق
• فرایند شکستن پوست سخت گردو مهم ترین مرحله فراوری مغز گردو می باشد. با اینکه انواع مختلف دستگاه گردو شکن تولید و به بازار ارائه شده، این نیاز بازار برآورده نشده و رضایت مشتریان جلب نشده است دستگاه گردو شکن در مناطقی مثل تویسرکان همدان و آذربایجان برای گردو شکنی، در استان کرمان به عنوان پسته شکن و در مناطق شمال کشور برای فندق شکنی و شکستن هسته زرد آلو مورد استفاده قرار می گیرد.
• ویژگی و ظرفیت دستگاه
• نماینگردو: 100 کیلوگرم در ساعت
• فندق: 300 کیلوگرم در ساعت
• بادام: 100 کیلوگرم در ساعت
• پسته: 300 کیلوگرم در ساعت
• هسته زردآلو: 200 کیلوگرم در ساعت
فروش بدون واسطه و ارسال مستقیم از کارگاه .
با ارائه پیش فاکتور جهت اطمینان خاطر مشتریان .
ارسال مستقیم از تولید به مصرف .
ارسال به تمام نقاط کشور.
با ارائه پیش فاکتور معتبر .