قارچكش توپاس (پنکونازول) سینجنتا جهت پيشگيري و كنترل سفدک پودری (سفيدک سطحی), شته, اسكب (لكه سياه) ميوه و ديگر پاتوژنهای خانوادههای Ascomycetes ,Basidiomycetes ,Deuteromycetes, در انگور, درختان ميوه دانهدار و هستهدار, گياهان زينتی و سبزيجات استفاده میگردد. اين قارچكش به ميزان 50-125 ميلی ليتر در هكتار مصرف میگردد. مقدار آب مورد نياز 800-1600 ليتر در هكتار است. از نظر زمان مصرف به محض مشاهده اولين علائم آلودگی و در صورت لزوم 14-18 روز بعد تكرار شود. فاصله آخرين سمپاشی تا برداشت انگور 14 روز میباشد. در مواردی مشاهده شده كه اين قارچكش بيماری زنگ را نيز كنترل میكند.
برای سفارش با شماره درج شده در آگهی تماس بگیرید
ارسال کاملا رایگان ،ظرف 48 ساعت
با تضمین کیفت محصول