قارچكش توپاس (پنکونازول) سینجنتا جهت پيشگيري و كنترل سفدک پودری (سفيدک سطحی), شته, اسكب (لكه سياه) ميوه و ديگر پاتوژنهای خانوادههای Ascomycetes ,Basidiomycetes ,Deuteromycetes, در انگور, درختان ميوه دانهدار و هستهدار, گياهان زينتی و سبزيجات استفاده میگردد. اين قارچكش به ميزان 50-125 ميلی ليتر در هكتار مصرف میگردد. مقدار آب مورد نياز 800-1600 ليتر در هكتار است. از نظر زمان مصرف به محض مشاهده اولين علائم آلودگی و در صورت لزوم 14-18 روز بعد تكرار شود. فاصله آخرين سمپاشی تا برداشت انگور 14 روز میباشد. در مواردی مشاهده شده كه اين قارچكش بيماری زنگ را نيز كنترل میكند.
برای استعلام قیمت و ثبت سفارش با شماره درج شده در آگهی تماس بگیرید
ارسال کاملا رایگان ،ظرف 48 ساعت
با تضمین کیفت محصول