میوه ها و سبزیجات از لحظه برداشت به دلیل این که اکسیژن هوا سبب از بین رفتن برخی ویتامین ها مانند ویتامین C میوه ها و تغییر شکل ظاهری آن می شود و مانند قطعه یخی که در معرض شرایط نامساعد محیطی مانند هوا رفته رفته ذوب می شود، درحال از دست دادن کیفیت چشایی و ارزش غذایی خود هستند که این حالت جدا از فساد میکروبی آن هاست.
یکی دیگر از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم در زمینه صادرات مواد غذایی می باشد.
که به علت طولانی بودن زمان برداشت تا مصرف مستلزم ماندگاری و افزایش زمان نگهداریست که درصد از بین رفتن میوه نه تنها در برابر هوا؛ بلکه از همه مهم تر از فشارهای وارد شده به سردخانه ها برای حذف گرمای اولیه ی محصولات ورودی که منجربه یخ زدگی میشود باید کنترل شود .
دستگاه بسته بندی صیفیجات و مرکبات طراحی و ساخت توسط ماشین سازی عدیلی عدیلی صورت گرفته است
#دستگاه بسته بندی صیفی جات
#دستگاه بسته بندی پیلوپک