دیزی سفالی دو نفره
ظروف سفالی یکی از ماندگارترین صنایع دستی در ایران و جهان به شمار میآیند که با وجود گذشت سالیان دراز از زمان ساخت آنها و همچنین پیدایش انواع ظروف مدرن با تکنولوژیهای ساخت پیشرفته، همچنان از محبوبیت زیادی خصوصاً برای سرو غذاهای سنتی برخوردارند. دیزی سفالی یکی از کاربردیترین نوع ظروف سفالی است که لذت خوردن آبگوشت را برای افراد خانواده دو چندان میکند.
دیزی سفالی دو نفره
دیزی سفالی چه استفادههایی دارد؟
استفاده از ظروف سفالی و سنگی به دلیل این که ریشه در تاریخ و اصالت ما دارند، روح ایرانی بودن را در دل تکتک افراد خانواده زنده میکند. بوی اشتهابرانگیز آبگوشت در دیزی سفالی خوشرنگ و جذاب، همه افراد خانواده را به دور یکدیگر جمع میکند و خصوصاً برای بچهها یک وعده جالب و خاطرهانگیز میسازد که بیشباهت به مهمانیهای خانه مادربزرگ در دهه شصت نیست.
از خانهها که بگذریم، امروزه رستوراندارها هم از طرفداران پروپاقرص دیزی سفالی به حساب میآیند. در غذاخوریها و رستورانهای سنتی که وجود ظروف سفالی از ضروریات کار است؛ اما برایتان جالب خواهد بود بدانید در فضاهای مدرنی که منوی غذایی متنوع و گستردهای دارند، باز هم از دیزیهای سفالی زیبا و لعابدار برای مشتریانی که طالب غذاهای اصیل ایرانی هستند، استفاده میشود.
یک کادوی جذاب و نوستالژیک برای کدبانوها
اگر خانم و آقایی را میشناسید که عاشق و دلداده آشپزی خصوصاً غذاهای اصیل ایرانی هستند، حتماً برایشان ظروف سفالی هدیه ببرید. دیزی سفالی دو نفره یک انتخاب متفاوت و جذاب برای هدیه دادن در مناسبتهای مختلف است. خصوصاً برای کدبانوهای خوشسلیقه و مادربزرگهای مهربانی که در روز مادر قصد دارید سری بهشان بزنید.
دیزی سفالی زینتبخش آشپزخانه ایرانی
ظروف سفالی که مستقیماً از خاک تهیه و با هنر لعاب زینت داده میشوند، به نوعی با روح انسان عجین هستند. وجود دیزی سفالی حتی به عنوان جزوی از دکوراسیون آشپزخانه، خصوصاً در سبکهای مینیمال، طرفداران زیادی را به خود جلب کرده و روح زیبایی، سادگی و سبکی را در محیط داخلی جاری میسازد. همچنین سرو دیزی و خورشت در دیزی سفالی دو نفره به طرز خارقالعادهای، به صفا و رونق سفره میافزاید.
مقایسه ابعاد انواع دیزی سفالی
مقایسه ابعاد انواع دیزی سفالی از ظرف ماست یک نفره تا دیزی سفالی شش نفره
نکاتی که در مورد دیزی سفالی نمیدانستید!
بازگشت به سبک زندگی سالم!
به نقل از برخی منابع، طبخ و نگهداری غذا در ظروف سفالی موجب متعادل شدن اسیدیته آن میشود که در نهایت سلامتی سیستم گوارشی را به همراه دارد. شاید بخش قابل توجهی از مشکلات سلامتی و بیماریهای امروزی را میتوان به شیوههای پخت غذا و ظروفی که خاصیت غذا را تغییر میدهند مرتبط دانست. دیزی سفالی به حفظ خواص، عطر و طعم ناب غذا کمک میکند و در مقایسه با بسیاری از ظروف مدرن پلاستیکی یا فلزی، سالمتر است.
تازه و آبدار ماندن گوشت در دیزی سفالی
نکته دیگری که برای بسیاری از افراد حائز اهمیت است، کیفیت غذا و پخت خوب حبوبات و گوشت در دیزی سفالی دو نفره است. ارزش غذا و مواد مفید آن در دیزی سفالی حفظ میگردد، ضمن این که به دلیل پخش یکنواخت حرارت، موادغذایی به مدت طولانیتری در آن نرم و لطیف و تازه میمانند.
دیزی سفالی؛ همیشه تمیز و سالم
دیزی سفالی دو نفره بسیار آسان تمیز میشود و مثل بسیاری از ظرفهای دیگر که کوچکترین لکه و کثیفی را نشان میدهند، نیست. این مسأله یکی دیگر از دلایل کاربرد گسترده دیزی سفالی در غذاخوریها است. چرا که این ظروف نیاز به شوینده زیاد ندارند و خیلی راحت تمیز میشوند. در ضمن نگهداری از آنها آسان بوده و کار با آنها راحتتر از هر نوع ظرف دیگری است.
مقرونبهصرفه و کاربردی
عامل دیگری که ظروف سفالی را از دیگر ظروف متمایز میکند، کاربرد فراوان در مقابل اقتصادی بودن آن است. به عبارت دیگر ارزش خرید دیزی سفالی دو نفره با توجه به مزیتهای گفتهشده و کاربرد آن در سفرهآرایی و زیبایی دکوراسیون، باورنکردنی است!