نشاسته غذایی یک کربوهیدرات پلیمری می باشد که از واحد های گلوکز تشکیل گردیده و توسط پیوندهای گلیکوزیدی به یکدیگر پیوسته اند. ماده نشاسته خوراکی دارای ترکیب پیچیده ای می باشد و حتی حلال در آب هم نمی باشد چرا که دانه های نشاسته که به صورت گرانول هستند، شامل پلیمرهای بلند زنجیره ای از مولکول های گلوکز میباشند. خواص گرانول ها بدین صورت است که، هنگام بهم زدن در آب، تشکیل سوسپانسیونی موقت را میدهند.
نساشته به صورت طبیعی در مواد غذایی همچون سیب زمینی، برنج، ذرت و گندم وجود دارد.
انواع نشاسته های غذایی
نشاسته سیبزمینی ، نشاسته برنج ، نشاسته ذرت ، نشاسته گندم، نشاسته تاپیوکا
خصوصیات نشاسته خوراکی
فرمول شیمیایی نشاسته خوراکی C6H10O5 می باشد شکل ظاهری نشاسته غذایی پودرسفید رنگ بسیار نرم و بدون طعم می باشد.
نشاسته کاربرد زیادی در صنایع خوراکی برای پخت و پز ، تولید سس برای غلظت بیشتر ، دسر و علاوه بر استفاده صنایع خوراکی برای صنایع تولید چسب و کاغذ نیست از نشاسته استفاده می شود یکی دیگر از کاربرد نشاسته استفاده آن برای اهار زدن پارچه می باشد
فروشگاه فنی مهندسی آریا شیمی دارای انواع نشاسته های صنعتی و یا نشایته های خوراکی می باشد که بسته بندی نشاسته های خوراکی 25 کیلویی می باشد. جهت خرید نشاسته خوراکی و همچنین به منظور تهیه آنالیز نشاسته غذایی با مهندسین فروش نشاسته غذایی تماس حاصل فرمایید.
09197529076
02133902209