خیار ناگین یکی از بهترین و پرفروشترین ارقام خیار گلخانهای است. بهترین دما جهت جوانهزنی بذر دمای 18 تا 25 درجه سانتیگراد است. محصول حدود 45 روز بعد از انتقال نشاء به زمین اصلی قابل برداشت میباشد. خیار ناگین تا 20 چین قابل برداشت بوده و میانگین برداشت محصولات در هر بوته به طور متوسط 5 کیلوگرم میباشد. خیار ناگین دارای مقاومت نسبی به بیماریهای سفیدک پودری، ویروس موزائیک خیار و ویروس زردی آوندی خیار بوده و همچنین متحمل به شرایط نامساعد محیطی و متحمل به گرما میباشد.
برای استعلام قیمت و ثبت سفارش با شماره درج شده در آگهی تماس بگیرید
ارسال کاملا رایگان ،ظرف 48 ساعت
با تضمین کیفت محصول