ما دارای دو نوع لاکتوز می باشیم نوع اول لاکتوز خوراکی یا لاکتوز غذایی می باشد و نوع دوم لاکتوز دارویی می باشد که در اینجا بیشتر می خواهیم با لاکتوز خوراکی بیشتر آشنا شویم و کاربرد آن را برسی نماییم. لاکتوز خوراکی یکی دیگر از کربوهیدرات های ساده و یا طبیعی می باشد که این ماده بیشتر در شیر پستانداران یافت میگردد.لاکتوز از از گلوکز و گالاکتوز تشکیل می شود که لاکتوز در واقع همان قند شیر می باشدکه به قول معروف یک دی ساکراید می باشد.
فروش لاکتوز به دو صورت می باشد لاکتوز موهیدرات یا آبدار و لاکتوز آنهیدوز یا خشک که دارای سه نوع مش برگرفته از لاکتوز مش 80، لاکتوزمش 100، لاکتوز مش 200 می باشد و این ماده در صنایع دارویی و صنایع خوراکی کاربرد بسیار زیادی دارد.
خصوصیات لاکتوز یا قند طبیعی
لاکتوز دارای فرمول شیمیایی C12H22O11 می باشد. دارای شکل ظاهری سفید رنگ پودری می باشد و جرم مولی آن 3/342 است ماده لاکتوز خوراکی و لاکتوز دارویی دارای حلالیت g/100ml 5/19در آب می باشند.
در رابطه با میزان شیرین کنندگی آن باید گفت که در حد ناچیزی این خاصیت را دارد. در باب مقایسه با ساکارز (شکر) به نسبت یک به شش دارای خاصیت شیرین کنندگی است.
همانطور که در بالا گفته شد لاکتوز یه قند دی ساکراید می باشد که این امر باعث می شود تا ما بتوانیم توسط کریستالیزاسیون عملیات جدا سازی را انجام دهیم . لاکتوز را میتوان به عنوان نمونه جالبی از پلي مورفيسم کريستالين در نظر گرفت که در پایان عمل کریستالیزاسیون به شکل بلورهای سخت و طویلی درمی آید.
شرکت مهندسی آریا تجارت اعلام میدارد که دارای واردات بهترین نوع از محصول لاکتوز دارویی و لاکتوز خوراکی می باشد در برند های آلمانی و برند های فرانسوی جهت خرید لاکتوز مش 200 و برای در یافت انالیز لاکتوز مش 80 و لاکتوز مش 100 با ما تماس حاصل فرمایید.
02133902209
09197529076