شرکت ها و کارخانه ها و کارگاه های تولید کننده فرآورده های لبنی ، گوشتی ، آبمیوه و بستنی ، رب گوجه و سایر تولید کنندگانی جهت تولید محصولات خود از استابلایزر و فسفات استفاده میکنند می توانند انواع استابلایزر های ذیل شامل
استابلایزر خامه :
استابلایزر خامه قنادی ، خامه صبحانه استریل ، خامه صبحانه پاستوریزه ، خامه قنادی گیاهی ، خامه قنادی حیوانی
خامه قنادی گیاهی حیوانی
استابلایزر پنیر پیتزا شامل:
کشش پذیری ، جذب آب ، رنده پذیری ، بافت پذیری ، ضد چسبندگی ، ضد چسبندگی ، جذب روغن ، موزارلا ، کراکف، هالومی، گودا، پارمزان ، چدار ، ورقه ای و رشته ای
که دارای ویژگی ها مثل حس دهانی مطلوب ، افزایش پایداری پیوندهای پروتئینی در دماهای بالا و شرایط اسیدی ، تنظیم پی اچ
بافت نرم و لطیف ، بافت منسجم و پایدار ، رنده و برش پذیری مناسب ، افزایش کشسانی قابل توجه ، حفظ چربی بین بافتی
حفظ کشسانی بعد از پخت پنیر در فر ، جذب آب مناسب و کاهش بهای تمام شده محصول
حفظ حالت ارتجاعی پنیر در حین رنده شدن و جلوگیری از خردشدن رنده ها ، جلوگیری از کلوخه شدن رنده های پنیر
افزایش نقطه ذوب در پنیر فرآورده های گوشتی
استابلایزر انواع ماست :
ماست قالبی ، ماست کم چرب ،ماست پر چرب، ماست سنتی، ماست چکیده ، ماست همزده ، ماست قفقازی،
ماست یونانی ، ماست نوشیدنی ، ماست خامه ای ، ماست میوه ای و ماست پرورده
که دارای ویژگی های مانند : حس دهانی مطلوب، افزایش انسجام و پایداری بافت در طول نگهداری و حمل و نقل ، افزایش ویسکوز ، کاهش آب اندازی ، بافت خامه ای و طبیعی ، حفظ پایداری پیوندهای پروتئینی در دماهای بالا و شرایط اسیدی
استابلایزر بستنی
بستنی سنتی ، بستنی لیوانی ، بستنی قیفی ، بستنی بالک ، بستنی چوبی ، بستنی شیری ، بستنی یخی ، بستنی میوه ای
بستنی اسکوپ ، بستنی رولی و میلک شیک
که دارای ویژگی های شامل بافت لطیف و خامه ای پایداری و انسجام بافت ، نقطه ذوب بالا ، انتقال آسان شربت به مسیرهای تولید انجماد ، افزایش پایداری پیوندهای پروتئینی در برابر شوک های حرارتی ، جلوگیری از ایجاد کریستال های یخی ،
حفظ حس تازگی محصولات ، ایجاد بافت خامه ای و کشسانی مناسب در بستنی های سنتی هستند
استابلایزر کشک
کشک مایع و کشک خشک