شرکت رخشان سپهر خاوران تولید کننده استابلایزر و فسفات می باشد
استابلایزر انواع فرآورده های لبنی استابلایزر سس گرم، سس سرد
استابلایزر خامه
خامه فرم گرفته خوشمزه است، اما اگر آن را برای مدت طولانی کنار بگذارید، آبریزش پیدا می کند. هنگامی که بدانید چگونه از استابلایزر خامه بهره بگیرید، کاربردهای زیادی برای آن پیدا خواهید کرد، به عنوان مثال استفاده از خامه روی کیک های کوچک، ساندویچ در یک کیک لایه ای، یا سرو با توت های تابستانی و کیک بستنی.
هدف از تثبیت خامه چیست؟
استابلایزر، خامه های سفت و تزئینی را امکان پذیر می کند که در دمای اتاق یا در دمای یک گردهمایی تابستانی فرو نمی ریزند یا در طول شب به کرم آبریز تبدیل نمی شوند. تثبیت کننده ها ماندگاری و قدرت ساختار خامه را افزایش می دهند و در به وجود آوردن بهترین طعم و ترکیب آسان رنگ خوراکی بدون از بین بردن طعم واقعی یا احساس سبک و طعم گس دهان عملکرد منحصر به فردی دارند. با استابلایزر خامه بهترین طعم ها را نصیب خود خواهید کرد.