مهاجرت به کانادا در سال 2022
روش های مهاجرت به کانادا
مهاجرپذیر بودن کانادا بدان معنا نیست که این کشور درهایش را به روی مهاجران گشوده و همه افراد متقاضی مهاجرت به این کشور را با آغوش باز میپذیرد. سیاستگذاران این کشور بصورت کاملا هوشمندانه و با توجه به نیازهای کانادا در حوزه تامین نیروی انسانی و سرمایه خارجی، برنامههای مهاجرتی متعددی را به اجرا درآوردهاند.
مهمترین برنامههای مهاجرتی کانادا در 4 دسته زیر قرار میگیرند که در ادامه هر کدام از این دستهها و برنامههای زیر مجموعه آنها را توضیح خواهیم داد.
مهاجرت تجاری به کانادا
مهاجرت کاری به کانادا
مهاجرت تحصیلی به کانادا
مهاجرت خویشاوندی به کانادا
مهاجرت تجاری به کانادا
این روش شامل برنامه های مهاجرتی زیر است:
برنامه استارتاپ کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
برنامه کارآفرینی
برنامه خوداشتغالی
برنامه استارتاپ کانادا
برنامه مهاجرتی استارتاپ کانادا در حال حاضر یکی از محبوبترین روشهای مهاجرت به کانادا است. استارتاپ به شرکتهایی گفته میشود که بر اساس یک ایده جدید فعالیت میکنند. موفقیت این شرکتها به میزان استقبال مردم از خدمات و یا محصولات آنها بستگی دارد و هر چه تقاضا برای خدمات و محصولات آنها بیشتر باشد امکان درآمدزایی استارتاپها نیز بیشتر خواهد بود.
شاید از خودتان بپرسید که استارتاپ چه ارتباطی با مهاجرت دارد؟ ماجرا از این قرار است که استارتاپها در اقتصاد امروز جهان نقش مهمی ایفا میکنند و میتوانند تاثیر زیادی در رشد اقتصاد و فناوری داشته باشند. از اینرو قدرتهای برتر اقتصادی جهان از جمله کشور کانادا، سعی دارند با جذب افراد دارای ایدههای نو، از سایر کشورها، مسیر توسعه خود را تضمین کنند.
در این روش مهاجرتی اساس کار به این صورت است که شما باید یک ایده جدید داشته باشید که در کانادا قابل اجرا باشد و بتوان از آن کسب درآمد کرد یا اصطلاحا دارای توجیه اقتصادی باشد.
شما ایدهتان را بصورت یک بیزینس پلن به شرکتهای سرمایهگذار کانادایی ارائه میدهید و اگر آنها قبول کنند که روی ایده شما سرمایهگذاری کنند، میتوانید برای خود، همسر و فرزندان زیر 22 سالتان از اداره مهاجرت کانادا درخواست اقامت دائم نمایید.
در این جا یک نکته مهم وجود دارد و آن این است که شرکتهای سرمایهگذار از قبل توسط دولت کانادا مشخص شدهاند و شما نمیتوانید ایده خود را به هر شرکتی ارائه دهید.
فرد متقاضی مهاجرت به کانادا، به غیر از داشتن ایده، باید شرایطی هم داشته باشد که البته در مقایسه با شرایط روشهای دیگر مهاجرتی سادهتر است. سطح زبان فرد متقاضی باید در حد CLB5 باشد که میشود چیزی در حدود نمره آیلتس 5 و دارایی نقدی حداقل برابر با 13,213 دلار کانادا (برای یک نفر و 20،222دلار کانادا برای یک خانواده سه نفره) برای گذراندن زندگی در این کشور برای سال اول، داشته باشد. جالب است بدانید که در این روش شرط سن و مدرک تحصیلی مشخصی وجود ندارد.
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
این برنامه در استانهای مختلفی ارائه شده است که ما در این نوشته برای جلوگیری از اطاله وقت فقط به استان منیتوبا اشاره می کنیم. این برنامه در استان منیتوبا شامل افرادی میشود که سابقه کشاورزی و باغداری دارند و سرمایه کافی هم برای شروع کار داشته باشند.
مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی
این برنامه نیز در استانهای مختلفی ارائه می شود که ما به دو استان منیتوبا و بریتیش کلمبیا اشاره خواهیم کرد. روش اجرای آن در این دو استان متفاوت است.
برنامه کارآفرینی استان منیتوبا
در ایالت منیتوبا افرادی که اقامت موقت کاری دارند، اگر در مدت زمان حضورشان در این استان اقدام به راهاندازی بیزینس، خرید آن، و یا شراکت در یک بیزینس کنند میتوانند از طریق این برنامه برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند.
اولین و مهمترین شرط این برنامه این است که فرد متقاضی باید سابقه حداقل سه سال مدیریت یک بیزینس و یا مالکیت آن را داشته باشد و نشان دهد که حداقل 500 هزار دلار کانادا دارایی دارد. در این برنامه مهاجرتی محدودیت سن وجود ندارد، سطح تحصیلات باید بالای دیپلم باشد و داشتن سطح زبان CLB5 نیز از ضروریات آن است.
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا
این برنامه برای مدیران و صاحبان کسب و کارهایی است که در بخشهای کشاورزی، تجاری و صنعت فعال هستند و سرمایه کافی دارند. این برنامه شامل دو زیرگروه (استریم) است که عبارتند از:
طرح منطقهای کارآفرینی بریتیش کلمبیا
این برنامه مربوط به افرادی است که میخواهند با سرمایه گذاری حداقل 100 هزار دلار در شهرهای کوچک این استان، کسب و کار جدیدی را راهاندازی کنند.