اسانس تافی و آبنیات
تافی ها و آبنبات از جمله محصولاتی محسوب میشوند که دارای تنوع طعمی بالایی هستند. به همین منظور طراحی طیف گسترده ای از اسانس ها مناسب با شرایط مورد نیاز در این بخش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
اسانس تافی و آبنبات گذشته از مقاومت حرارتی نسبتا بالا باید دارای ماندگاری قابل توجهی باشد. البته حفظ بافت محصولات بخصوص در بخش تافی ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در مورد اسانس آبنبات باید گذشته از حلالیت مناسب به مقاومت دمایی نیز توجه داشت. استفاده از اسانس هایی با حلالیت کامل در آب زمانی که احتیاج به محصولاتی با بافت شفاف هستیم، مورد اهمیت قرار میگیرد.
اسانس مورد استفاده در شکلات
اسانس های مورد استفاده در صنعت شکلات سازی، با توجه به بافت حساس شکلات ها، بهتر است دوز مصرفی پایینی داشته باشند. این موضوع گذشته از حفظ بافت شکلات، طعم دهندگی و ماندگاری را در این دسته از محصولات به بهترین نحوه به انجام رساند. البته با توجه به فرمولاسیون های مختلف در تولید محصولات پایه شکلاتی، انتخاب اسانس هایی با حلال های مناسب یکی دیگر از جنبه های مورد توجه در این زمینه می باشد.