اینروزها رقابت در راه اندازی و ادامه حیات یک رستوران میان رستورانداران بسیار بالاست. توجه به سلائق مشتریانی که هر روز در حال تغییر است، ارائه خدمات رستوراندارها مطابق با آخرین متدهای استاندارد جهانی، جذب مشتریان و ترغیب آنها برای حضور دوباره شان در رستوران با روشهای مختلف ، ایجاد محیطی آرامش بخش و ساعاتی دلپذیر برای مشتریان و... از جمله مواردی هستند که میتوانند سبب افزایش فروش رستوران شوند.
تبلیغات مؤثر و مستمر، ارائه یک استارتر یا نوشیدنی یا دسر رایگان به مشتریان، ایجاد یک حس خوب و ساعاتی دلپذیر و آرامش بخش برای مشتریان ، ارائه خدمات با کیفیت، قیمت مناسب غذا، برخورد خوب پرسنل رستوران با مشتریان، رعایت بهداشت، کسب رضایت مشتریان و... علاوه بر افزایش فروش رستوران هزینه ای بسیار کمتر داشته و سبب جذب و حفظ مشتریان میشود.
علیرضا کمالو یکی از متخصصان در امور مشاوره و راه اندازی رستوران آماده است تا سالها تجربه خود را در این زمینه در اختیار شما قرار دهد. با کمالو تماس بگیرید و شاهد ادامه حیات رستوران و افزایش فروش آن باشید.