توضیحات کلی دیزی سفالی چهار نفره
آبگوشت به عنوان یکی از غذاهای اصیل ما ایرانیان، طرفداران زیادی در میان مردم دارد. بسیاری از خانوادهها پس از گذراندن هفتهای پر از مشغله و فعالیت، روز جمعه را به پختن یک دیزی خوشعطر و طعم اختصاص داده و همگی در کنار هم، از خوردن آن لذت میبرند. ترکیب طعم عصاره گوشت با ادویهها و اندک ترشی لیمو؛ بینظیر است!
گاهی نیز ممکن است کل خانواده به صرف دیزی، راهی سفرهخانهای سنتی شوند؛ چرا که عطر و طعم آبگوشت در دیزی سفالی فرق داشته و به مراتب خوشطعمتر است. اگر شما نیز بر این باورید، پیشنهاد بهتری برایتان داریم. دیزی سفالی چهار نفره لذت طبخ آبگوشتی حرفهای و خوشمزه را به شما هدیه میکند. علت این تفاوت در عطر و طعم را میدانید؟ ادامه مطلب را بخوانید تا بیشتر با دیزی سفالی چهار نفره آشنا شوید.
دیزی سفالی چهار نفره
چرا از ظروف سفالی استفاده کنیم؟
ظروف سفالی مزایایی در مقایسه با سایر ظروف دارند که آنها را به انتخابی متمایز تبدیل میکند. ویژگیهای خاص ظروف سفالی منجر شده تا این ظروف در طول تاریخ همواره مورد توجه بشر قرار گیرند. بیشترین تأثیری که دیزی سفالی چهار نفره و سایر ظروف سفالی بر طعم غذا خواهند داشت، حفظ حالت طبیعی آن است. در واقع هیچ چیز مضری از جانب ظروف سفالی به غذا آزاد نخواهد شد. این در حالی است که ظروفی چون قابلمههای تفلونی همواره موادی را از سطح خود به غذا وارد میکنند و همینها میتوانند منجر به بروز بیماریها شوند. پوشش لعابی سفالها موجب ایجاد این ویژگی شدهاند.
از طرف دیگر ظروف سفالی حرارت را در تمام ظرف به طور یکسان پخش میکنند که این، خود دلیلی بر پخت بهتر غذا و دسیابی به طعمی مطلوب است. دیزی سفالی چهار نفره برای پخت آبگوشت و انواع خورشت مناسب بوده و به همین طریق میتواند طعمی بهتر را به شما ارائه کند. توجه داشته باشید که برای پختن غذا در ظروف سفالی به استفاده از روغن نیز نیازی نیست. اگر به دانستن نکاتی بیشتر از فواید طروف سفالی علاقمندید، حتماً مقالهی «فواید ظروف سفالی چیست» را در مجلهی سره بخوانید.
ویژگیهای خاص دیزی سفالی چهار نفره
از بیان ویژگیهای عمومی ظروف سفالی که بگذریم، دیزی سفالی چهار نفره گالری سره خود ویژگیهایی دارد که آن را به انتخابی مطلوب برای آشپزی حرفهای تبدیل میکند. این دیزی چهار نفره به دست صنعتگران هنرمند همدان ساخته شده و دو مرتبه پخت آن در حرارت بالا، دلیلی بر کیفیت و مقاومت زیاد این محصول است. اگر دیزیهای سفالی موجود در بازار را بررسی کنید، همگی دارای دیوارهای نازک هستند که به اشارهای میشکنند؛ اما ضخامت دیگهای سفالی گالری سره با ضخامتی استاندارد ساخته میشوند که کیفیت مطلوبی را به ارمغان خواهد آورد.
لازم به ذکر است که در بدنه داخلی این دیگها از بهترین نوع لعاب استفاده میشود. برای استفاده از این دیزی سفالی چهار نفره میتوانید از اجاق گاز با شعله کم به همراه شعلهپخشکن استفاده کنید. این محصول مقرون به صرفه و کاربردی با وزن 1900 گرم و ابعادی برابر با 15*15*15 سانتیمتر در گالری سره در دسترس شماست.
دیزی سفالی چهار نفره
نکات مهم در نگهداری دیزی سفالی
یکی از مهمترین نکات درباره ظروف سفالی، نگهداری آسان آنهاست. در واقع برای آن که دیزی سفالیتان برای مدتهای طولانی سالم بماند، نیاز به رعایت اصول و مراقبتهای خاصی نیست. این ظروف به راحتی شسته میشوند و کافیست از کمی آب نسبتاً گرم به همراه اسفنج استفاده کنید تا تمام روغن و چربی نیز از سطح آن پاک شوند. از طرف دیگر، میتوانید با خیال راحت از هر قاشق یا ملاقهای در این ظروف استفاده کنید، بدون آن که نگران ایجاد خط و خراش بر روی آن باشید. مجموع این ویژگیها ظروف سفالی را به ظروفی محبوب در میان افراد تبدیل کرده است. با این حال توجه به یک نکته ضروری است:
تغییر دما در ظروف سفالی باید به آرامی صورت گیرد.
ظروف سفالی در صورت تغییر ناگهانی دما دچار ترکخوردگی و گاهاً شکستگی میشوند که هر دوی آنها دیگ سفالی را بلااستفاده خواهند کرد. گرفتن دیگ داغ زیر آب سرد یا ریختن آب جوش روی ظرفی با دمای عادی میتوان باعث ایجاد ترک شود. همچنین استفاده از این ظروف روی شعله زیاد به آنها آسیب خواهد زد. تنها در صورت توجه به این نکته میتوانید تا سالیان طولانی از ظروف سفالی استفاده کنید.