محلولی حاوی پتاسیم است که برای رفع کمبود پتاسیم دردرختان میوه مرکبات، صیفی جات و... توصیه میگردد. پتاسیم عنصری است که در مکانیزم تنظیم آب گیاهان، تشکیل پروتئین ، تولید نشاسته و سلولز از کربوهیدرات ها، تنفس سلولی، شکل گیری بسیاری از آنزیم ها ، فتوسنتز از طریق بافت آبکش و توزیع آن ها به اندام های گیاه ، افزایش مقاومت مکانیکی ساقه و در فرآیند پر کردن و رسیدن میوه نقش دارد.
مزایا:
-جهت بالابردن کیفیت محصول
-جهت فعالیت آنزیمی گیاه
-جهت تعادل آب در گیاه
-کمک به مقاومت گیاه در شرایط تنش خشکی
▪️میزان ماده مؤثر: 30% پتاسیم
تولید کشور آمریکا
درجه کیفی : A
در بسته بندی های گوناگون