دوره تخصصی نان های حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران
اگر به دنبال دوره تخصصی نانهای حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران هستید، توصیه می کنیم این مقاله را مطالعه بفرمائید. یکی از برترین هنرهایی که انسان دارد، هنر پخت نان است، این هنر و آموزش آن در بهترین آموزشگاه نانوایی غرب تهران به هنرجویان ارائه می شود. از نان در مراسمات مختلفی استفاده می شود و حتی در برخی از کشورها، نان جزئی از فرهنگ مردم آن کشور حساب می شود. تنوع نان در دنیا بسیار است و در واقع هر کشوری نسبت به فرهنگی که دارد، سبک پخت نان مخصوصی هم دارد، شما چه سبک از نان را می پسندید؟ همراه ما باشید تا در مورد دوره نان پزی فنی حرفه ای در آموزشگاه وانیل بیشتر بگوییم.
محتوا:
کلاس آموزش نانوایی
دوره پخت نان (مقدماتی)
آموزش پخت نان
کلاس پخت نان
آموزش نانوایی فنی حرفه ای تهران
آموزشگاه نانوایی در تهران
دوره نان پزی فنی حرفه ای
گرفتن مدرک فنی حرفه ای نانوایی
مدرک فنی و حرفه ای نان حجیم
آموزش نان پزی
صفر تا صد آموزش پخت نان در آموزشگاه آشپزی وانیل تهران با ارائه مدرک معتبر
همراهان گرامی آموزشگاه آشپزی وانیل ، جهت آشنایی با کلاس های دوره تخصصی نانهای حجیم و نیمه حجیم بین المللی در غرب تهران با ما همراه باشید . کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم مناسب هنرجویانی که علاقمند به یادگیری صفر تا صد تولید و پخت نان هستند در این کلاسها این مهارت را بصورت کامل بیاموزند در ضمن اینکه پس از گذراندن دوره گواهینامه بین المللی نیز برای این هنرجویان صادر خواهد شد که حتی برای مهاجرت نیز معتبر خواهد بود .
پخت نان از جمله هنر هایی است که آموزش آن برای هر شخصی مفید خواهد بود. از این رو تمامی علاقه مندان به یادگیری پخت نان می توانند با شرکت در دوره پخت نان در آموزشگاه آشپزی وانیل تهران، مهارت لازم برای پخت نان را آموزش ببینند. عموما افرادی که علاقه مند به یادگیری پخت نان هستند میتوانند با مدرک دیپلم یا حتی زیر دیپلم نیز وارد بازار کار نانوایی شوند. البته قطعا باید دورههای تجربی و کاربردی را در بهترین آموزشگاه نانوایی در غرب تهران بگذرانید در این دوره مباحثی به هنرجو آموزش داده می شود که در ادامه به این عناوین اشاره خواهیم کرد.
نان اصلیترین غذای ایرانیهاست و به همین دلیل آموزش پخت نان به عنوان یکی از مهمترین هنرها جهت یادگیری از گذشته تا به امروز مورد توجه بوده است. نانها عموما به دو دسته سنتی مثل سنگگ و تافتون و دسته فانتزی مثل باگت و فرانسوی تقسیم میشوند که هر کدام روش پخت جداگانهای دارند.
مباحث دروه نان های حجیم و نیمه حجیم آموزشگاه وانیل
این دوره برای کسانی مناسب است، که هیچ اطلاعی راجع به مواد اولیه و پخت نان ندارند و می خواهند در سطح حرفه ای آموزش نانوایی را دریافت کنند. در این دوره مباحثی مانند طرز تهیه خمیر انواع نان شامل نان روغنی، نان تنوری محلی، نان ساجی، نان بدون خمیر مایع و آشنایی با ابزارها و لوازم پخت نان و تسلط بر پخت منوی نان های کاربردی همچون نان برِد استیک (Bread stick) ، نان خمیرترش، نان باگت، نان گندم کامل، نان تست، نان تورتیلا، نان بیگل و نان های ساده ارائه خواهد شد
تقسیم بندی نانها به لحاظ مواد و متریال :
White breadنان های سفید
Wheat breadsنان سبوسدار گندم
Whole Wheatنان کامل گندم
Multigrainنان سبوس دار غلا
Whole Grainنان کامل غلات
Sprouted Grainنان جوانه غلات
Sour Doughنانهای بر پایه خمیرترش
Ryeنانهای بر پایه چاودار
Pumpernickeنانهای بر پایه چاودار و خمیر ترش
Briocheبریوش فرانسوی
Challahچالا یا در اصطلاح شیرمال
Flat breads نانهای تخت
تقسیم بندی نانها به لحاظ فرآوری :
۱- نانهای سافت یا لطیف ( نان های شیرین و غیر شیرین یا نان های نرمی که پوسته آن روغنی شکل و طلایی است مثال نان همبرگری یا مک دونالد)
۲- نانهای کراست یا بیسکوئیتی ( نان هایی که پوسته ترد و شکننده ای دارند ولی بافت داخلشان کاملا نرم است مثال نان باگت فرانسوی)
۳- نانهای لمینیشن یا لایه ای( این دسته بندی تشکیل شده است از خمیرهای لایه ای مثل انواع کروسان که زمانیکه این نان را از وسط برش میدهیم بافت این نان بصورت شبکه ای و شبیه به لانه زنبور است)
۴- نان های سنتی
مبانی دوره :
✅اصول بهداشت و ایمنی
✅شناخت ادوات و تجهیزات کاربردی مربوط به دوره
✅شناخت متریال و مواد غذایی با کیفیت مربوط به دوره که هنرجویان شناخت مواد اولیه در ۴ دسته بندی اصلی نان را آموزش می آموزند
✅کاربرد مواد اولیه
(پس از این که کلاس از حالت تئوری به عملی تبدیل شد، بصورت ورکشاپ و تیمی که شامل :
خمیرگیری ، تخمیر و پخت نان است آموزش داده می شود.
✅شناخت انواع آردها، دانه ها ، غلات و عصاره ها
✅آشنایی با پروسه طبیعی تخمیر و انواع استارتر
✅مخمر خشک
✅مخمر تر
✅آموزش خمیر ترش از صفر تا صد
✅خمیر ترش با هایدریشن های مختلف
✅شناخت بیگا
✅تکنیک پولیش
روش های میکس و نگه داری خمیر :
✅ مستقیم
✅رِست میانی
✅تا کردن خمیر
✅آوتولیز
آشنایی با نانوایی ارتیزان :
✅نانوایی ارتیزان
✅چرایی نانوایی ارتیزان
✅مدیریت زمان در نانوایی
نانهای دوره :
✅باگت فرانسوی معمولی و با خمیر ترش با استفاده از اوتنتیک
✅چاباتا ایتالیایی
✅چاباتا نِچرال کالِر
✅نان برگر مک دونالد
✅نانهای برگر با رنگهای طبیعی
✅فوکاچیو
✅بروچن
✅کروسان با استفاده از پولیش
✅ماریتوزو
✅نان بولکی
✅کروسان و کروسان مغزدار
✅نان پیتا
✅ترتیلا مکزیکی
✅گریسینی (لیدی فینگر )
✅یوفکا
✅وافل بلژیکی
✅نان سوپی کاسه ای
✅سینامون رول
✅خمیر پیتزای ایتالیایی روستیک
✅خمیر پیتزای امریکایی
✅نان بربری
✅نان تافتون
در این دوره پخت نیمه صنعتی آموزش انواع نان ، نان های حجیم ، نان های فانتزی ، نان های صنعتی ، نان های سنتی ، آموزش پخت نان ، آموزش پخت نان های فانتزی ، آموزش حرفه ای نان , آموزش حرفه ای نان فانتزی , آموزش نان های حجیم و فانتزی به علاقمندان پخت نان های حجیم و فانتزی برای استفاده در رستوران ها و هتل ها و یا کارآفرینی شخصی آموزش داده میشود .
نکات کلیدی برای یادگیری پخت نان های حجیم و نیمه حجیم
رسپی های جدید را مطالعه کنید.
مهارت خمیر کردن آرد را تقویت کنید.
طرز تهیه مخمر (خمیرترش یا خمیرمایه) را به خوبی فراگیرید.
آماده سازی آرد قبل از خمیرگیری را همواره تمرین کنید تا در ذهن تان بماند.
در یادگیری مداومت داشته باشید تا به مهارت کافی دست یابید.
ویژگی های آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در تهران
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در واقع مراکزی است که بیشتر به هنرهای آشپزی مانند، آشپزی ملل، کیک های خامه ای و کیک های کافی شاپی، شیرینی های تر و خشک، دسر، فینگرفود، سوسیس و کالباس و دوره نان های حجیم و نیمه حجیم تمرکز دارد. برای این که بهترین آموزشگاه آشپزی تهران را انتخاب کنید، باید به چند ویژگی آموزشگاه ها دقت داشته باشید که ما آن ها را در این مقاله خواهیم گفت زیرا در سطح تهران آموزشگاه های اشپزی بسیاری وجود دارند که برای انتخاب بهترین آن ها باید به موارد زیر توجه کنید.
بهترین آموزشگاه آموزش نانوایی فنی حرفه ای غرب تهران کدام است؟
همیشه انتخاب بهترین ها کار سختی است زیرا برای این کار باید تمامی جوانب کار را بسنجیم، اما ما در این مقاله تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهترین آموزشگاه آموزش نانوایی غرب تهران را به علاقه مندان به هنرآشپزی معرفی کنیم. برای ثبت نام در دوره پخت نان باید به چند ویژگی مهم این آموزشگاه ها دقت کنید تا بهترین آن ها را انتخاب کنید
تجهیزات استاندارد و به روز: یک آموزشگاه آموزش نانوایی فنی حرفه ای خوب باید در کلاس های تدریس خود از بهترین تجهیزات آموزشی و استاندارد استفاده کند چرا که تمام مراحل آموزشی در آموزشگاه به روش عملی انجام می شود، بنابراین باید مجهز به تجهیزات استاندارد باشند تا کارآموزان با شرایط واقعی آموزش ببینند.
اساتید مجرب و کار بلد: ویژگی بعدی آموزشگاه های فنی و حرفه ای این است که علاوه بر تجهیزات به روز و استاندارد، از اساتید باتجربه و حرفه ای در کلاس های تدریس استفاده کنند تا هنرجویان بهترین خدمات آموزشی را دریافت کنند زیرا همان طور که می دانید بخش مهمی از انتقال صحیح مفاهیم به عهده استاد می باشد پس مهم است که یک آموزشگاه دوره نان پزی فنی حرفه ای از اساتید باسابقه استفاده کنند. برای این که بدانید اساتید آموزشگاه مجرب هستند یا خیر می توانید از افرادی که سال های قبل در آن جا دوره دیده اند سوال کنید و یا این که سوابق اساتید را بررسی نمایید.
منطقه آموزشگاه: بسیار مهم است که در آموزشگاهی ثبت نام کنید که به محل زندگی تان نزدیک باشد زیرا در این صورت دچار ترافیک نمی شوید و همواره به موقع در کلاس ها حاضر می شوید.
اعطای مدرک بین المللی: ویژگی بعدی آموزشگاه فنی و حرفه ای، دادن مدرک معتبر و بین المللی به هنرجویان در پایان دوره است. این مدرک باید مود تایید سازمان فنی و حرفه ای کشور باشد و توسط این سازمان صادر شود. مدارکی که توسط این سازمان صادر می شود در بیش از 140 کشور دنیا ارزش دارد زیرا سازمان فنی و حرفه ای کشور در گروه ILO عضو است.
بهترین آموزشگاه تخصصی نانهای حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران کدام است؟
برای این که بهترین آموزشگاه تهران را پیدا کنید باید به ویژگی های که در بهترین آموزشگاه نانوایی فنی حرفه ای در تهران گفتیم دقت کنید و با توجه به این ویژگی ها آموزشگاه فنی و حرفه ای مناسبی برای ثبت نام انتخاب نمایید. آموزشگاه های فنی و حرفه ای بهترین مکان برای یادگیری مهارتی جدید می باشند که با یادگیری آن و در یافت مجوز رسمی می توانید کسب و کاری را تاسیس کنید و برای عده ای اشتغال زایی نمایید.
همان طور که در ابتدای مقاله گفتیم، پخت نان یکی از هنرهای برتری است که انسان آن را آموخته است و با استفاده از آن به رفع یکی از نیازهای اصلی می رسد. در این میان برخی از افراد تمایل دارند که فقط استفاده کننده نان باشند، اما عده ای دیگر به یادگیری هنر پخت نان علاقه مند هستند.
آموزشگاه آشپزی وانیل در سال 1396 فعالیت خود را آغاز کرده است و از مرکز آموزش و توسعه فعالیت های سازمان فنی حرفه ای کشور دارای مجوز رسمی می باشد. در این آموزشگاه دوره های تخصصی آموزش اشپزی از مبتدی تا پیشرفته برای آن دسته از افرادی که در غرب تهران زندگی می کنند برگزار می شود.
در کلاس آموزش پخت نان به هنر جویان از بهترین و باتجربه ترین اساتید استفاده می شود تا بهترین آموزش ها را ارائه بدهند، این اساتید فارق التحصیل دانشگاه های ایران هستند. هم چنین در آموزشگاه آشپزی وانیل، مدرک فنی حرفه ای نانوایی به هنرجویان توسط سازمان فنی حرفه ای ارائه می شود.
قیمت کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم
اگر شما در کلاسهای حضوری یعنی کلاس های عمومی و خصوصی طرز تهیه نان و خمیر شرکت کنید، قیمت دوره نان حجیم و نیمه حجیم در نظر گرفته شده به شکل زیر محاسبه می شود :
قیمت و هزینه دوره عمومی نان حجیم و نیمه حجیم
قیمت کلاس عمومی طرز تهیه نان و خمیر ۲٫5۰۰٫۰۰۰ هزار تومان است.
در کلاس عمومی نان حجیم و نیمه حجیم و فانتزی تعداد نفرات شرکت کننده 3 نفر به بالا میباشد.
قیمت و هزینه دوره خصوصی نان حجیم و نیمه حجیم
قیمت کلاس خصوصی طرز تهیه نان و خمیر که به صورت ساعتی محاسبه می شود، ساعتی 99 هزار تومان است.
شما هم میتوانید یکی از شرکت کنندگان این دوره باشید و از طریق لینک زیر برای ثبت اطلاعات و ثبت نام اقدام فرمایید .